Greek Trade Sp. z o.o.
Gwarancja dobrego smaku
GRILLOVE PRZYSMAKI — specjalna oferta od Greek Trade.
Sezon grillowy w pełni! Klienci coraz częściej eksperymentują kulinarnie, poszukując nowych smaków i dodatków do tradycyjnych grillowanych potraw. Firma Greek Trade przygotowała na ten okres specjalną ofertę marki Helcom, która obejmuje zarówno klasyczne korniszony, jak i również szeroką gamę past do pieczywa i owocowy asortyment do mięs i serów.
2023-05-18, 18:23
Bruschetty marki Helcom — pomysł na śniadanie we włoskim stylu.
Na podróż przez smaki we włoskim stylu zaprasza marka Helcom. A to wszystko dzięki wyjątkowej linii produktów. Są to Bruschetty w różnych smakach inspirowane kuchnią włoską.
2023-02-27, 09:04
Słodkie masy do świątecznych wypieków.
Jest masa powodów do świętowania! Marka Helcom prezentuje serię słodkich mas, które pomogą przygotować doskonałe świąteczne wypieki nawet najbardziej zabieganym smakoszom.
2022-12-19, 17:29
Nowość od Helcom — jabłka prażone z wyjątkowymi dodatkami.
Marka Helcom prezentuje nową serię owocowych przetworów. Są to jabłka prażone z aromatycznymi dodatkami, które świetnie sprawdzą się w wielu słodkich przepisach.
2021-12-08, 11:22
Owoce w żelu — słodki dodatek do dań wielu.
Owoce w żelu marki Helcom to wyjątkowy dodatek, który idealnie komponuje się z wypiekami, deserami, naleśnikami lub goframi. Cztery odsłony smakowe i minimum 60% owoców w każdym słoiku — spróbuj je wszystkie.
2021-11-05, 12:03